Sånglektioner

Utveckla din röst och musikalitet. Målet med sånglektioner är att du utvecklar din röst och din teknik. Jag vill också att du som elev ska hitta ditt egna uttryck i sången i kombinationen med den repertoar du gillar och vill sjunga. Grundtekniken vi jobbar med ska fungera för dig oavsett vilka genrer du vill ägna dig åt.

Lektionerna inleds oftast med olika röst- och andningsövningar. Genom övningarna får du möjlighet att bli medveten om och lär dig använda såväl din kropp som dina stämband på ett optimalt sätt. Du blir också förtrogen med hur din röst fungerar och hur din röst kan utvecklas. 

Jag ser fram mot att bli din sångpedagog. Kontakta mig och boka tid. Lektionerna är hemma hos mig på Hisingen i Göteborg. Här har jag musikrum med flygel, mikrofon med mera.

Pianolektioner

Jag är utbildad pianopedagog och har gett pianolektioner under 40 år i olika genrer. Jag tar emot både nybörjare och fortsättningselever. Både barn och vuxna är välkomna.

Ord från en elev:

”Efter att inte ha sjungit på många år var jag osäker på det mesta som hade med min röst att göra. Ingegerd har på ett kunnigt och tryggt sätt lotsat mig igenom detta. Jag har fått ett nytt självförtroende. Och så har vi roligt under lektionerna. Ingegerd blandar allvar och humor på ett sätt som är väldigt tilltalande och trevligt.”